El col·legi Sant Josep de Calassanç d’Algemesí finalitza una experiència solidària de 10 dies de menjador social per a totes les famílies de la població.

Escolapis.-  El col·legi Sant Josep de Calassanç d’Algemesí, durant els darrers set dies, ha dut a terme una iniciativa solidària obrint les portes del seu menjador per atendre les famílies dels seus alumnes i la població en general en un moment de necessitat.

Aquesta aventura va començar amb la preparació d’unes 250 racions diàries i ha anat creixent fins a superar les 5.000 racions servides.

Aquesta tasca no hauria estat possible sense la dedicació incansable i el compromís de l’equip de cuina amb Iván López, cuiner de la Tasca Camí Vell d’Alzira, i de Vicent Martín, cuiner del col·legi, al capdavant. A més, personalitats com Miguel Ángel Silvestre o el Chef Bosquet, que va abastir amb aliments sense gluten a la població, han volgut participar d’aquesta ajuda solidària.

Aquesta iniciativa ha reflectit l’esperit escolapi de servei i ha sigut una experiència enriquidora tant per a la comunitat escolar com per als veïns d’Algemesí, consolidant una vegada més el col·legi Sant Josep de Calassanç com a punt de suport en la localitat.

Gràcies a tots els voluntaris, professionals i persones que, amb la seua solidaritat, han fet possible aquesta experiència que de ben segur perdurarà en el record de tots els algemesinencs.