Algemesí presenta la primera Setmana del Comerç Local per a dinamitzar l’activitat econòmica del municipi i fomentar el consum en els comerços locals.

 

LVA.-La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algemesí ha llançat una nova proposta per a dinamitzar l’activitat econòmica del municipi i fomentar el consum en els comerços locals: Setmana del Comerç Local. Esta campanya es durà a terme des del 17 al 24 d’octubre, durant la qual se sortejaran 50 carros de la compra.

Per participar en el sorteig, els clients hauran de realitzar una compra mínima de 15 euros en els establiments adherits. Els comerços participants es podran identificar amb un distintiu específic de la campanya, encara que ja es pot consultar en el llistat complet disponible a la web algemesi.es. Una vegada efectuada la compra, els compradors hauran de dipositar el tiquet en una urna situada al mateix comerç i anotar darrere les dades de contacte.

L’alcalde d’Algemesí i regidor de l’àrea, José Javier Sanchis, ha afirmat: «Esta iniciativa no sols busca incrementar les vendes durant la setmana de celebració, sinó també consolidar la lleialtat dels clients i promoure el comerç de proximitat com una alternativa sostenible i de qualitat. Els establiments locals oferixen un servei personalitzat, productes exclusius i ajuden a mantindre viu el teixit econòmic i social d’Algemesí, generant ocupació i promovent un consum més responsable. A més, accions com esta permeten als veïns descobrir millor l’oferta comercial de la ciutat i incentivar una compra més conscient, contribuint a disminuir l’impacte ambiental derivat dels desplaçaments per adquirir productes en grans superfícies».

Com és habitual en les activitats de dinamització econòmica, la iniciativa compta amb la col·laboració d’ACSA i Empal. Ambdues entitats estaran també presents en l’acte públic del Dia del Comerç Local, que se celebrarà el divendres 25 d’octubre a les 20.00 hores en el Museu Valencià de la Festa, on es realitzarà el sorteig dels 50 carros de la compra.