Amb 74 anys, ha mort Juan Domingo Mas, el cèlebre “Juanito”. L’enterro serà demà diumenge 6 d’octubre, a les 12:00 h. en la parròquia de Maria Auxiliadora.

LVA.-  Fill de pare llaurador i mare mestressa de casa, va passar la major part de la seua infantesa entre Algemesí i el Perelló. Després d’uns anys, tota la família es va instal·lar definitivament al barri del Raval d’Algemesí. Prompte, Juanito va començar a integrar-se en diverses activitats del poble, entre elles s’encarregava de donar les eixides i les entrades dels trens, sempre amb la seua gorra i la vara.

A més, va fer de director de banda amb la seua pròpia batuta, guàrdia urbà a l’encreuament del carrer Muntanya i la ronda d’Alzira, encarregat de magatzem amb llibreta i bolígraf, àrbitre amb xiulet…

Actualment, i després de la mort de sa mare, vivia amb la seua germana Carmen, amb qui eixa a passejar, pintava i també acudia a els assajos de la rondalla Adesiara Fandanguers, on canta Carmen.

L’enterro serà demà diumenge 6 d’octubre a les 12:00 h. en la parròquia de Maria Auxiliadora, eixint des del tanatori Verge de la Salut a les 11:40 h.